avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Protectie logo
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Protectie logo

Sa spunem ca hobby-ul meu este conceperea de logo-uri. In cazul in care hotarasc la un moment dat ca aceasta preocupare poate deveni profitabila, ce anume trebuie sa fac ? Exista alternative la inregistrarea marcilor prin Osim ? Avand in vedere ca Osim are tarife destul de mari si sa spunem ca de exemplu "designul" denumirii unei societati nu justifica o investitie de acest gen. Deoarece taxa Osim nu se amortizeaza printr-un contract de creare logo.

Va multumesc pentru raspunsuri !

Alte discuții în legătură

Brevetare brand pneuros pneuros as dori sa incep o afacere, activitatea respectiva exista dar in forma in care vreau eu sa fac nu cred ca exista cum as putea sa o procedez sa nu fiu copiat? (vezi toată discuția)
Conþinut firmã vmoney vmoney Bună tuturor! Imi puteţi spune ce trebuie să conţină firma societăţii. După cum îmi amintesc pe firmă trebuie trecut obligatoriu denumirea ... (vezi toată discuția)
Inregistrare marca sau copyright dariusmihai dariusmihai Buna ziua. Numele meu este Darius Mihai si am cateva nelamuriri referitoare la inregistrarea unui program software. Am postat la adresa ... (vezi toată discuția)