avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Daune - interese
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Daune - interese

Buna Ziua !
Mi-a fost suspendat permisul pentru depasirea vitezei legale,pe o perioada de 3 luni. Am contestat.Am castigat. Intentionez sa dau IPJ in judecata pentru abuz si sa cer daune.Ce trebuie sa fac ?
Cel mai recent răspuns: vladfesan , utilizator 11:52, 26 Martie 2014
nu puteti da pe cineva in judecata pentru abuz. puteti ori sa faceti plangere penala ori sa cereti daune pe cale civila.

va spun dinainte ca, daca nu este vorba de un abuz clar ca lumina zilei nu aveti nicio sansa sa castigati pe niciuna din cai. va mai treziti ca platiti si cheltuieli de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune morale mmm898 mmm898 In urma unui accident de circulatie,coliziune fara victime, am dat IPJ -ul in judecata si am castigat .Expertiza tehnica judiciara mi-a dat in totalitate ... (vezi toată discuția)
Cum imi recuperez permisul de conducere lefterdana lefterdana Buna ziua. Pe 15.09.2019 mi s-a retinut permisul de conducere de catre Politia Barlad cu drept de circulatie 15 zile. Domiciliul meu este in Buzau. Dreptul de ... (vezi toată discuția)
Am avut un accident cu trenul la trecerea la nivel cu calea ferată, semnalizată doar cu crucea sf. andrei. mi-a fost suspendat permisul pe trei luni fără drept de conducere, este corect? oana8989 oana8989 Bună ziua.La trecerea la nivel cu calea ferata semnalizata cu semnul Sf Andrei am avut un accident cu trenul din cauza vizibilității reduse.Mi-a fost ... (vezi toată discuția)