Buna ziua..am doua fete de 13 si respectiv 3 ani, anul trecut am fost arestat preventiv iar sotia ia parasit si in urma sesizarii mele facute din arestul IJP. catre D.G.A.S.P.C copii au fost instituita masura plasamentului, unde sunt si in prezent. Am fost eliberat primind o pedeapsa cu suspendare nefiindu-mi interzise drepturile parintesti' intrucat fapta comisa nu releva un comportament nedemn care sa aduca prejudicii interesului superior al copilului'.Acum am cerut o ancheta sociala la primarie iar acestia refuza sa-mi de-a favorabil..deoarece am vandut apartamentul personal si stau in chirie acum si nu am un servici cu carte de munca iar de sotie am divortat. Ce cai de atac pot face catre instanta pentru a-mi lua copii inapoi pentru ca sunt disperat si vreau copii mei sa fie langa mine si am o situatie financiara indestulatoare intrucat lucrez in domeniul instalatiilor insa fara sa fiu angajat si bineinteles vreau cat mai urgent sa-mi iau copii intrucat sunt tratati cu dispret acolo unde sunt nefiindu-mi lasat dreptul nici de ai vizita. Sunt dispus sa incalc hotararea judecatoreasca privind plasamentul si sa-mi iau singur copii acasa pentru ca vad ca sufera iar se invoca orice motive potrivnice pentru a nu ma bucura de copii mei pentruca cel mai bine pentru copii mei este sa creasca langa mine...
Faceti-va macar PFA.
Pt a cere copiii va trebui sa va adresati instantei, nu e cazul sa nu respectati hotararea.
Faceti un efort si apelati la un avocat.