avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 333 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Este posibil 2 soferi / taxi?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Este posibil 2 soferi / taxi?

Daca sunt PFA si masina + licenta este a mea , pot sa mai aduc un sofer sa lucreze cu mine ?
Daca da, care sunt conditiile legale necesare a fi indeplinite pentru a putea practica aceasta activitate in 2. Cateva detalii va rog.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert PFA , Contabil 15:50, 27 Martie 2014
Da este posibil. Il angajati pe firma sau faceti un contract cu el ( cel mai avantajos) daca are si el un pfa.
Acum nu stiu conditiile cu statutul taximetristului. Cred ca ii trebuie o licenta sa practice meseria.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare pfapt taximetrie, de la a la z georgeandru georgeandru Bun gasit, Sunt salariat si de curand am capatat posibilitatea financiara de a incepe o activitate pe cont propriu. Doresc sa cumpar o masina deja echipata si ... (vezi toată discuția)
Pfa taxi poate angaja o ruda de gradul i ? alexzeu alexzeu Ca PFA LICENTA TAXI pot lua baiatul sa lucreze cu mine pe masina?bineinteles cu atestat.?el dupa anul de incepator isi poate obtine atestatul de taximetrist ... (vezi toată discuția)
Contract prestari servicii eurofracht eurofracht Buna. Am o intrebare; societate romaneasca cu camioane si licente inregistrate in romania ,domeniu de activitate de transport marfa international ,poate ... (vezi toată discuția)