avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Cum intocmeste un platitor de TVA factura catre un ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Cum intocmeste un platitor de TVA factura catre un neplatitor de TVA?

Buna seara,
Platitor de TVA. Cum se intomeste factura catre un neplatitor de TVA?
Multumesc anticipat.

Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 19:24, 26 Martie 2014
Pentru ca sunteti inregistrat ca platitor de tva, folositi modelul de factura cu tva, indiferent daca clientul e sau nu platitor de tva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl-d neplatitor de tva doresc sa vand marfa produsa in ue - trebuie sa devin platitor de tva? andreea_livia andreea_livia Buna ziua, Am un SRL-d neplatitor de TVA, productie confectii textile. Doresc sa vand produsele mele in Italia si as dori sa stiu daca pot face facturile tot ... (vezi toată discuția)
Plata tva pfa cu norma de venit facturi in strainatate leosimi leosimi Buna seara, In viitorul apropiat urmeaza sa am contract de colaborare cu o firma din Anglia. Pana acum se pare ca o sa-mi desfasor activitatea sub forma ... (vezi toată discuția)
Pfa factura in valuta rodica_mo rodica_mo Buna ziua, Ca PFA neplatitor de TVA care desfasoara activitate de consultanta tehnica pentru un client extern pot sa emit o factura in valuta? Clientul vrea ... (vezi toată discuția)