avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire

in urma decesului tatalui respectiv sotului , au ramas mostenitori sotia , fiul si fiica . sotia defunctului si fil care locuiesc in apartamentul mostenit nu vor sa faca succesiunea . cum procedeaza fiica sa obtina partea de mostenire ?
Cel mai recent răspuns: Ileana Schwarz , Avocat 11:23, 28 Aprilie 2009
Ficca trebuie sa accepte succesiunea dupa tata in termenul legal de 6 luni. Apoi va actiona in justitie pe mama si pe frate pentru dezbaterea succesiunii in instanta.

succes
av. Ileana Schwarz

sau se inteleg si fiica primeste o suma de bani...
Ultima modificare: Marți, 28 Aprilie 2009
Ileana Schwarz, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenitori? mon@ mon@ Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Despre ce e vorba: Bunicul meu a decedat in urma cu 7 ani. Dansul era recasatorit (in urma decesului bunicii) de aproximativ ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in cazul unei succesiuni aproape succesive, decesul ... Bianca_Livia Bianca_Livia Buna ziua, in cazul unei succesiuni aproape succesive, decesul fiului, decesul mamei, fiul necasatorit si fara copii, mama divortata de tatal fiului de multi ... (vezi toată discuția)
Cum se face succesiunea cand fratii nu se inteleg? steliana 67 steliana 67 Suntem trei frati. Tata a murit acum 10 ani si deoarece nu ne-am inteles, nu am facut succesiunea dupa tata. Acum a murit si mama si a aparut aceeasi ... (vezi toată discuția)