avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Schimbare produs cumparat din magazin
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Schimbare produs cumparat din magazin

acum o luna am primit un cuptor cu microunde cadou, am folosit cuptorul dar nu am fost multumit de el , dupa 5 zile am fost cu el la magazinul de unde a fost cumparat si am rugat pe cineva de acolo sa imi schimbe cuptorul pt ca nu il vreu pe ala ( sa oprit de catvea ori in timpul functionari) a fost trimis la service si au zis ca a fost probat si ca eu mint. atunci am zis ca doresc sa il schim pentru ca nu sunt multumuit de firma respectiva, am fost trimis acasa sa forumlez o cerere online, am formulat o cerere online au zis ca ei nu au nici o treaba , am fost la opc domna de acolo mai mai ca ma lua la bataie, ce? stiti ca ei au niste juristi foarte buni si nu avem ce sa facem , dar spuneti aici ce doriti poate reusim sa facem ceva , am scris acolo ca vreu un cuptor mai performant si sa imi zica ce reguli de returnare al produsului au , am primit un raspuns dupa 25 de zile ca nu se poate face nimic magazinul nu doreste sa schimbe produsul respectiv . in acest caz eu ce mai pot face , in online au zis ca au termen de returanre 10 zile dar la magazin care este termenul ???????
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:53, 30 Martie 2014
Nu au obligatia sa il schimbe, asta cu schimbatul e valabil pt contractele la distanta. In magazin e vazut- placut- cumparat. A, daca nu functioneaza il vor aduce la conformitate sau daca nu pot, vi-l schimba cu un produs similar.
Daca nu va place cadoul, dati-l altcuiva tot sub forma de cadou, poate acea persoana va aprecia gestul, iar dvs cumparati-va altul performant.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare produs fara bon fiscal? bustea bustea Buna ziua, intrebarea mea este legata de schimbarea unui produs:clientul a cumparat o bijuterie din argint pentru cadou si a revenit sa o schimbe dupa cateva ... (vezi toată discuția)
Produs defect cumparat din magazin fizic MarianaGP MarianaGP Buna ziua, Am citit si alte articole de pe site referitor la acest subiect, insa as dori un sfat legat de cum pot proceda mai departe in cazul meu. In ... (vezi toată discuția)
Returnare produs comandat online dacmo dacmo Pe 18 februarie am achizitionat o casca moto, prin comanda online. Casca a sosit 1 saptamana mai tarziu dar masura nu se potrivea. Casca a fost schimbata cu o ... (vezi toată discuția)