avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Am actionat, printr-un executor judecatoresc, pentru ...
Discuție deschisă în Executare silită

Am actionat, printr-un executor judecatoresc, pentru recuperarea unor cheltuieli de judecata(partaj).

Am actionat, printr-un executor judecatoresc, pentru recuperarea unor cheltuieli de judecata(partaj).
Totul a fost in regula, actiunea mea intemeiata (hotarare irevocabila).
In prezent executorul nu-mi mai raspunde la telefon (dupa ce m-a purtat cu vorba).
Am sunat acolo unde trebuia infiintata poprirea (pensii militare).
Am primit raspuns ca afost infiintata poprirea dar,,,dupa cam doua saptamani executorul a sistat poprirea.
Interesant e ca fostul meu sot.... e in aceeasi localitate cu executorul...iar eu la distanta....
Nu mai inteleg nimic!!!!
Ce pot sa fac?

Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:23, 27 Martie 2014
Faceti plangere ,la corpul executorilor din raza unde locuieste acel executor.
O.K. Multumesc! Ii voi transmite si domnului in cauza.....
Inainte de a va plange, ar trebui sa aflati cauza sistarii. Debitorul o fi facut contestatie cerand si suspendarea, si-o fi dat demisia sau alte cauze..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita- poprire cont împuternicit marika79 marika79 Bună seara, Vă rog să mă ajutați cu un răspuns dacă este posibil, mulțumesc pentru timp și înțelegere. Un creditor a solicitat ... (vezi toată discuția)
Executare silita Pompilui Avram Pompilui Avram Pentru o creanta de 12.000 de lei , in conditiile in care debitorul este pensionar , creditorul se poate indrepta impotriva imobilului acestuia sau pune ... (vezi toată discuția)
Abuz executor judecatoresc cretzulina_ cretzulina_ Buna seara, Acum aproape 6 luni am primit o scrisoare prin care eram anuntata ca un anume executor judecatoresc a primit dosarul meu pentru executare. L-am ... (vezi toată discuția)