avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Specializare pentru PFA - confectionare tablouri ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Specializare pentru PFA - confectionare tablouri (handmade)

Buna seara,

pentru a infiinta un PFA, activitatea fiind confectionarea si vinderea de produse handmade, am nevoie de vreo specializare?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: alexandrulb , utilizator 23:07, 10 Mai 2014
alexandrulb a scris:

Buna seara,

pentru a infiinta un PFA, activitatea fiind confectionarea si vinderea de produse handmade, am nevoie de vreo specializare?

Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura Septas555 Septas555 Daca doresc să îmi înființez un PFA, pt a putea vinde produse handmade, cum trebuie sa procedez cu materia prima din care confecționez ... (vezi toată discuția)
Diploma/atestat pfa mvstancu mvstancu Bună ziua, Doresc înființarea unui PFA pentru a vinde legal bijuterii handmade confecționate de mine (brățări împletite, brățări din mărgele, ... (vezi toată discuția)
Handmade - cod c.a.e.n / autorizatie p.f.a Genesa Genesa Buna ziua, Ma gandeam la confectionerea si comercializarea unui produs HANDMADE. In lununile Nombrie-Decembrie-Februrarie va avea o linie de confectionare a ... (vezi toată discuția)