avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Factura
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Factura

Daca doresc să îmi înființez un PFA, pt a putea vinde produse handmade, cum trebuie sa procedez cu materia prima din care confecționez produsele?...trebuie sa am factura pe aceasta materie prima?...având în vedere faptul că produsele handmade, pot fi confecționate din materie prima care se găsește în jurul nostru, și pe care nimeni nu îți dă factura...
Cel mai recent răspuns: Septas555 , utilizator 20:19, 6 Decembrie 2018
Este vorba de produsele achizitionate de la alti comercianti, doar pentru acelea factura si chitanta sau bon fiscal.
Va mulțumesc. În rest, este de ajuns sa înființez un PFA cu plata impozitului pe venitul real, că să pot vinde orice confecționez?
Da.
Va mulțumesc. Dumnezeu sa vă țină sănătos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin produse handmade - acte necesare, certificat de producator ramona_madalina ramona_madalina Buna ziua, Momentan ma ocup cu realizarea de produse handmade, acasa. Intrebarea mea este: daca vreau sa deschid un magazin, gen butic, in care sa vand ceea ... (vezi toată discuția)
Factura proforma pfa poAdina poAdina Buna ziua, Am PFA- norma de venit, partida simpla, confectionare si comercializare bijuterii handmade. Trebuie sa las pentru vanzare, intr-un loc, cateva ... (vezi toată discuția)
Magazin online MariaPostolache MariaPostolache Buna ziua. De aproape doi ani vand bijuterii handmade pe diferite platforme din afara. Acest hobby in momentul de fata imi permite lejer sa renunt la ... (vezi toată discuția)