avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA reparatii in garantie
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA reparatii in garantie

Buna ziua,
O societate comercializeaza utilaje pentru constructii si acorda service la aceste utilaje la aceste utilaje pe toata durata de garantie.
In cazul in care unele din aceste reparatii fac obiectul garantie trebuie ajustat tva pentru piesele inlocuite in garantie ?
Mentionez ca atat utilajele cat si piesele de schimb provin din achizitii intracomunitare.

Alte discuții în legătură

Inlocuirea unui produs aflat in garantie katy20ro katy20ro Buna ziua, Am o tableta cumparata de pe emag.ro cu garantie 2 ani de zile care expira in mai 2015. Tableta a fost in service de 8 ori cu diverse probleme. A ... (vezi toată discuția)
Inlocuirea unui produs Cristian8812 Cristian8812 Va salut, am o problema cu cei de la Splendor Cluj. Am lasat pentru a 3-a oara un ceas in garantie, prima data pentru schimbarea unei baterii ( cost 55 de lei ... (vezi toată discuția)
Inlocuire piese laptop fara garantie anamaria1234 anamaria1234 Buna tuturor, Recent am varsat lichid pe laptopul meu si l-am dus imediat la servicceul autorizat X din Bucuresti. Acestia mi-au comunicat ca anumite ... (vezi toată discuția)