avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Proiecte europene
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Proiecte europene

Bun gasit,
Suntem un grup de romani, care locuiesc si lucreaza in Germania si am dori sa atragem fonduri europene pentru a putea ajuta cetatenii romani. Daca ne poate ajuta cineva,cu intocmirea acestui proiect, va rugam sa ne trimiteti o adresa de mail pentru a putea discuta detaliile in particular. Va multumim mult.
Ultima modificare: Joi, 27 Martie 2014
ContSters308212, utilizator

Alte discuții în legătură

Crescatorie de pasari Jess Jess Buna ziua, as dori informatii cu privire la fonduri nerambursabile pentru o ferma de pasari ( de dimensiuni medii).Eu dispun de 1 ha de teren si de o suma de ... (vezi toată discuția)
Nu vor sa accepte transferul copilului in alt liceu, fara motiv (germania) Victoria Stanut Victoria Stanut Buna seara, avem si noi o problema daca ne puteti ajuta. Locuim in Germania orasul Ibbenbüren din luna agust 2022, avem un copil de 15 ani care a terminat ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene - cine beneficiaza? Wolf_Gabryella Wolf_Gabryella Buna Ziua!As dori sa stiu unde pot depune actele pt a beneficia de fonduri europene?si pt ce proiecte se beneficiaza?multumesc (vezi toată discuția)