avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Adeverinta grupa 2 de munca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Adeverinta grupa 2 de munca

Buna ziua,
Sotul meu a lucrat la T.C.Ind Braila-Antrepriza Tulcea ca inginer constructor si sef statie betoane ,din 1981 pina in 1988 .Am luat legatura cu ITM Braila ,care m-a dirijat inspre Arhivele Statului Braila in vederea obtinerii unei adeverinte care sa ateste lucru in gr 2 de munca pt perioada respectiva. Ambele societati mi-au raspuns ca vom obtine adeverinta de la firma care are arhivele TC Ind , si anume ARHIPREST SRL Braila. ARHIPREST mi-a comunicat ca arhiva preluata este incompleta si nu elibereaza astfel de adeverinte (necesare la pensionare). MAI PUTEM FACE CEVA pt obtinere adeverintei de grupa 2 pt perioada 1981-1988 ???
Multumim mult pt ajutor !
Cel mai recent răspuns: iuliarotariu , utilizator 12:55, 27 Martie 2014
Pai au verificat arhiva sau v-a dat un raspuns general valabil?

Sigur nu am fost primii care am solicitat asa ceva . TC Ind Braila a avut mii de angajati ,din care multi au iesit la pensie si altii se pregatesc sa iasa la pensie , asa ca problema arhivei este super cunoscuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde găsesc arhivele de la tc-ind craiova Valentina254 Valentina254 Arhivele de la TC-ind craiova pt a recupera o adeverinta de vechime (vezi toată discuția)
Buna ziua! stiti cumva unde poate fi gasita arhiva anului 1978 ... Alexhhhh Alexhhhh Buna ziua! Stiti cumva unde poate fi gasita arhiva anului 1978 al societatii mc ind trust constructii chimice midia (statia utilaj transport Navodari, ... (vezi toată discuția)
Arhivele ipo tulcea referitoare la statele de plata pt. munca in acord gicabuga gicabuga Sunt un fost angajat al IPO Tulcea si am ajuns la varsta pensionarii. Pentru a-mi depune dosarul de pensie am nevoie de adeverinta cu veniturile salariale ... (vezi toată discuția)