Buna ziua.am si eu o intrebare,am lucrat la o firma si in luna noiembrie am nascut,iar firma a intrat in insolventa cu data de 1 decembrie,nu mi-sa mai acceptat concediile medicale de dupa nastere (cele 126 zile obligatorii)oare ma afecteaza in acordarea de indemnizatie de crestere a copilului????? multumesc
1. - Trebuia sa depuneti certificatele medicale pentru concediul de maternitate la Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate (CJAS).
- Incercati acum sa vedeti ce se mai poate face.
2. - Daca ati nascut in noiembrie si nu vi s-au platit certificatele medicale de dupa nastere nu e nici o problema, puteti beneficia de indemnizatie pentru concediu crestere copil (CCC).
- Dar nu inteleg de ce ati asteptat atata timp(!?).
- Puteati sa stati in concediu de lauzie numai 42 de zile si apoi puteati solicita indemnizatie pentru CCC (asa ati pierdut niste bani).
nu am putut depune concediile medicale pt ca la CAS mi-au cerut hotararea judecatoreasca precum firma a intrat in insolventa si din firma nu mi-sa dat din diferite motive si asa am ramas cu ele acasa!
Sarcina si lauzie
Marybv
Buna ziua, am si eu o intrebare referitor la indemnizatia pentru cresere a copilului. Am 30 sap de sarcina sunt in sarcina si lauzie,contractul meu pe 30sept ... (vezi toată discuția)