avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu maternitate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu maternitate

Buna ziua. Fetita mea s-a nascut in 6.05.2012. Intrebarea mea esta cand ar trebui sa ma intorc la munca? De la servici mi s-a comunicat ca dupa 2 ani(perioada pe care mi-a fost suspendata activitatea).
Problema e ca in firma nu mai are nici un angajat...si cand am solicitat sa imi acorde actele pt somaj au spus ca nu pot de acum...
Cel mai recent răspuns: Zinaida Ciornii , Consultant resurse umane 12:11, 27 Martie 2014
Suspendarea inceteaza in data de 06.05.2014,data implinirii copilului a varstei de 2 ani, prima zi de lucru va fi in data de 07.05.2014.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul postnatal Claudia Andu Claudia Andu Buna seara,pe 13.05.2008 am nascut un baietel sanatos, contractul de munca mia fost suspendat pe data de 01.07.2008. In prezent (17.05.2009) sunt insarcinata ... (vezi toată discuția)
Revenire din c.i.c. dumilor dumilor Buna ziua. Sunt in C.I.C., iar copilul implineste 2 ani in septembrie. Stiu ca imediat a doua zi dupa implinirea varstei de 2 ani, ar trebui sa ma intorc la ... (vezi toată discuția)
Posibilitate somaj dupa cei 2 de ani de indemnizatie pt. crestere copil tomaioan tomaioan Buna ziua.As vrea sa stiu daca pot beneficia de indemnizatie de somaj dupa terminarea celor 2 ani de indemnizatie pt. cresterea copilului. Mentionez ca in 10 ... (vezi toată discuția)