avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Suspendarea cauzei in temeiul disp. art 411 alin 1 ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Suspendarea cauzei in temeiul disp. art 411 alin 1 pct. 2 CPC

Buna ziua,

Am formulat contestatie impotriva deciziei de suspendare a contractului individual de munca, inca am omis sa solicit judecata in lipsa partilor , motiv pentru care instanta a dispus suspendarea cauzei potrivit dispozitiilor art. 411 alin 1 pct 2 CPC.
Ce pot face in aceasta situatie?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 14:37, 27 Martie 2014
Tot ce aveți de făcut este să solicitați, în scris, repunerea cauzei pe rol.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendarea cauzei. irevocabila ? gyandy gyandy Buna ziua.La hotararea data de instanta de recurs,recurs formulat dupa fond,eu am facut contestatie in anulare.Am depus motivele si am achitat taxa de timbru ... (vezi toată discuția)
Suspendare 411 alin. 1 pct. 2 c.pr.civ lipsa partilor. recurs Notsure Notsure Buna dimineata! Am si eu urmatoarea situatie: am un proces la care mi s-a dat suspendarea judecatii, cu drept de recurs pe toata perioada suspendarii. Unde ... (vezi toată discuția)
Cerere repunere pe rol respinsa ca neintemeiata. Company Advising Company Advising Buna Ziua Supun atentiei dvs. urmatoarea speta: societatea la care lucrez a introdus o ordonanta de plata impotriva unei societati debitoare. Instanta a ... (vezi toată discuția)