avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Respingere plangere contraventionala
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Respingere plangere contraventionala

In data de 19.03.2014 am avut infatisare la judecatorie iar pe data de 21.03.2014 am verificat pe internet si am vazut ca la "solutie pe scurt" este trecut ca instanta "respinge plangerea" .Am inteles astfel ca instanta mi-a respins plangerea facuta.
Am fost la arhiva judecatoriei sa vad daca mi se poate da hotararea instantei si mi s-a precizat ca redactarea solutiei poate dura si doua luni si ca nu poate sa imi dea nimic.Mi s-a spus ca dosarul este inca deschis si ca trebuie sa astept sa mi se trimita acasa hotararea.
Acum nu inteleg , ce trebuie sa fac in continuare ? Trebuie sa astept sa imi vina hotararea instantei acasa prin posta si dupa aceea sa predau permisul la politie sau sa ma duc acum , pentru a nu depasi cele 15 zile si sa risc sa mi se adauge inca o luna de suspendare?#-o

Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala respinsa- cand pot sa predau permisul? mirey0304 mirey0304 Buna ziua, In luna mai anul acesta mi-a fost retinut permisul de conducere. am depus contestatie impotriva procesului verbal si mi s-a inapoiat ... (vezi toată discuția)
Predau sau nu permisul? calex calex buna ziua am facut o contestatie anul trecut pentru luarea permisului..si am cerut judecarea in lipsa !! si s-a amanat de 2 ori procesul pentru audierea ... (vezi toată discuția)
Cand primesc sentinta? EugeniaG EugeniaG Buna ziua, La ultima infatisare s-a afisat pe site-ul instantei hotararea. Inca nu am primit hotararea scrisa. In cat timp trebuie sa o primesc? Cum pot sa ... (vezi toată discuția)