avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Drepturi salariale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Drepturi salariale

Un angajat care are 11 ani vechime in munca si a lucrat in primarie pe alt post, in urma concursului a ocupat postul de referent stare civila. Cum va fi incadrat? Sporul de vechime de 10 % este inclus in acei 850 salariu de incadrare sau se adauga la acesta?
Doamna secretara a facut 3 angajari cu acelasi salariu indiferent de studiile fiecaruia: jurist (st. sup), referent stare civila(st medii) si referent social (st medii) , acelasi salriu de 850 la fiecare desi persoana de la stare civila are 11 ani vechime.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:07, 27 Martie 2014
vechimea se adauga ca spor la salariu

850+85- vechimea+ alte sporuri daca este cazul

Ultima modificare: Joi, 27 Martie 2014
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Sectorul bugetar are un alt mod de calcul la salariu, intrucat sporurile sunt incluse in salariu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizare functionar public rozaliatudoreanu rozaliatudoreanu Buna ziua. Sunt functionar public intr-o primarie . Pana in data de 5.05.2014 am fost in functia de referent superior clasa a III,cu salariu de baza de 958 ... (vezi toată discuția)
Sporu de vechime inclus in salariu floreadantes floreadantes eu lucrez intr-o primarie pe post de casier contractual debutant cu o vechime de 15 ani inmunca si un alt coleg pe acelasi post dar fara vechime in munca luam ... (vezi toată discuția)
Angajare /salariu referent primarie gabrielcostache24 gabrielcostache24 Buna ziua...M-am angajat de 2 zile la o primarie ca Referent in cadrul compartimentului de situatii voluntare de urgenta...Precizez ca am studii superioare de ... (vezi toată discuția)