avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sporu de vechime inclus in salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sporu de vechime inclus in salariu

eu lucrez intr-o primarie pe post de casier contractual debutant cu o vechime de 15 ani inmunca si un alt coleg pe acelasi post dar fara vechime in munca luam acelasi salariu de baza 850 lei este corect ?atunci unde se resimnte sporul de vechime al meu.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:42, 18 Februarie 2014
Sporul de vechime in munca nu se include in salariu...Verificati daca a fost cuprins in contractul de munca.Poate fi o scapare a colegilor de la Resurse Umane....
In sectorul bugetar,sporurile sunt incluse in salariu, dupa aparitia legii 330/2009.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi salariale mihaela051969 mihaela051969 Un angajat care are 11 ani vechime in munca si a lucrat in primarie pe alt post, in urma concursului a ocupat postul de referent stare civila. Cum va fi ... (vezi toată discuția)
Spor de vechime inclus in salariu galaoan galaoan Am urmatoarea problema pentru care doresc lamuriri. O cunostinta lucreaza ca femeie de serviciu intr-o scoala publica. De ceva timp sporul de vechime i-a fost ... (vezi toată discuția)
Salarizare functionar public rozaliatudoreanu rozaliatudoreanu Buna ziua. Sunt functionar public intr-o primarie . Pana in data de 5.05.2014 am fost in functia de referent superior clasa a III,cu salariu de baza de 958 ... (vezi toată discuția)