avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cerere cu valoare redusa-E-ON
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

cerere cu valoare redusa-E-ON

E-on mi a deschis proces de cerere cu val.redusa ptr.faptul ca a gasit contorul cu o gaura.Eu nu am stiut si nu stiu nici ac. cum s a intamplat.Mentionez ca ,contorul este in strada.In procesul verbal intocmit de cei de la E-on nu am recunoscut vina,ptr.ca efectiv nu cunosc cum a fost posibil asa ceva.INTREBARE:ce trebuie sa fac pe langa faptul ca trebuie sa raspund la un chestionar.trebuie sa fac cerere recoventionala? Suma stabilita de cei de la E-on printr o factura este de 2300 lei,pe care la pensia mea de 400 lei nu am avut de unde sa o pl.motiv ptr care E-on a facut acest proces.Multumesc.


Alte discuții în legătură

Contestare proces verbal e-on andreivio andreivio Buna ziua, La locuinta personala am avut un control de la E-on, in iulie anul trecut, care a constatat ca la contor nu existau doua sigilii. Mi s-a explicat ... (vezi toată discuția)
Sesizare catre e-on segovia_48 segovia_48 In data de 25.07.2013 este schimbat contorul electric vechi,cu unul nou cu afisaj electronic.Inlocuirea se face,contorul integistreaza consumul confirmat de ... (vezi toată discuția)
Montare gresita a contorului electric draguconstantin draguconstantin in urma cu 4 luni angajatii e-on la o verificare a unui contor trifazic au gasit doua fire inversate astfel incat contorul nu a mai inregistrat en. activa ci ... (vezi toată discuția)