avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Hotarare judecatoreasca privind taxa de poluare ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Hotarare judecatoreasca privind taxa de poluare necomunicata

Buna ziua,
Mi-a fost admisa cererea privind neplata taxei de timbru(de poluare ) pentru a inscrie masina fara a platii aceasta taxa dar inca nu am primit hotararea redactata cu care sa merg la politie sa inscriu masina.Ce pot face in aceasta situatie pentru ca au trecut deja 3 luni si jumatate de cand a fost solutionat litigiu.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 16:24, 30 Martie 2014
Instanţele sunt supraaglomerate. Tot ce puteţi să faceţi este o cerere de urgentare a redactării hotărârii, cerere pe care să o depuneţi la instanţă.
Ultima modificare: Duminică, 30 Martie 2014
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare judecatoreasca dolores.11 dolores.11 Am avut termen pentru solutionare intr-un proces civil pe data de 07.07.2011 si nici pana azi nu am primit hotararea, eu trebuie sa depun recurs. Ce parere ... (vezi toată discuția)
Taxa poulare ------ rog raspuns trifan1980 trifan1980 Buna ziua Vin cu rugamintea sa ma ajutati cu 1 informatie legata de un proces de recuperare a taxei poluare : Am inaintat proces, mi s-a admis ... (vezi toată discuția)
Astept sa-mi trimita sentinta sau trebuie sa o cer ? Pilu Pilu Buna ziua, as avea rugamintea daca poate cineva sa-mi spuna: In data de 22 noiembrie s-a pronuntat in prima instanta Tribunalul Mures. Reclamanta tot asteapta ... (vezi toată discuția)