avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... vinovat sau nu
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

vinovat sau nu

munele meu vasile prelucan si va rog sa ma ajuta-ti cu un sfat,eram cu doi amici la un bar aproape de ora ichideri si nea servit normal.unul dintre amici a devenit violent si am incercat sa il camez totul ok pana acum.am mai cerut un rand de consumatie si nea dat doar mie si la amic 2iar amicul1 sa suparat si a inceput scandalu,am vrut sa planez lucrurile si mam trezit atacat cu lovituri de pumni iar eu stiind cum se manifesta amic1 lam lovit cu o sticla iar amicul 2 nu vrea sa recunoasca nimic fiind martor plus ca cei doi se cunosteau .pana la venitrea politiei am fost batut de o echipa de paza si ordine fara sa ma intrebe nimic de incident,bine inteles cei doi se cunosteau cu cei de la paza,nu stiu ce sa fac,si tot eu ma trezesc ca sunt acuzat,si nu am nici un martor ei erau toti cunostinte,acum vrea sa imi ceara despagubiri ce sfat imi da-ti va rog. cu stima
Cel mai recent răspuns: lavcy76 , utilizator 19:23, 28 Aprilie 2009
este necesar sa probati in instanta si in fata organelor de urmarire penala nevinovatia dumneavoastra indicati martorii: personalul acelui bar sau daca are supraveghere video; casetele de la data incidentului; si cu certificatul medico legal pe care ar fi trebuit sa il aveti.
~ Conținut șters la cerere ~
de aceea am apelat deoarece nu stiam ce sa fac,nu am scos hirtie de la medicina legala
Sa inteleg ca acuzele va sunt aduse si de personalul de la bar. Acolo sa produs scandalul.
Cine sunt cei care va acuza.
Politia ce masuri a dispus si inpotriva cui?
sincer cei de la bar nu cred,acuzatorul este cel ce a provocat scandalu,iar politia mia dat o amenda de 200 ron adica min pt vatamare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Batut de un agent de paza eugen.stanisteanu eugen.stanisteanu Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea situatie? In urma cu cateva zile ma am intrat intr-un bar si fara voia mea am intrat intr-o ... (vezi toată discuția)
Vreau si eu un sfat iulyk_iulyan iulyk_iulyan Problema este urmatoarea : In urma cu mai multe zile fratele meu a fost intr-o localitate vecina a fost intr-un bar cu un prieten iar cand au plecat din bar ... (vezi toată discuția)
Reclamatie silviu35 silviu35 DACA esti atacat pe strada sau lovit si nu ai martorii si cunosti persoana care tea lovit si nu ai martorii si il reclami la politie ce masuri poate lua ... (vezi toată discuția)