avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... CAS chirii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

CAS chirii

Pentru 2012 , 2013 se datoreaza C.A.S din chirii ?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 21:53, 27 Martie 2014
se datoreaza din ianuarie 2014
Daca veniturile obtinute de persoana respectiva au fost exclusiv din chirii (adica nu era in acelasi timp si salariat sau pensionar), trebuia sa plateasca C.A.S.S. si inainte de 2014.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii platite de titularul unei p.f.a. mihaidumitrescu mihaidumitrescu Daca realizez venituri din profesii liberale, dar sunt si angajat cu contract de munca pe o perioada nedetreminata la un SRL, unde am asigurare si firma ... (vezi toată discuția)
Conventii civile noiembrie.2012 mihovicidaniela mihovicidaniela am o conventie civila pe trei luni conducator autocar la institutiile publice.Nu este salariat.ce retineri trebuie facute? (vezi toată discuția)
Plata cass la venituri din chirii joinutu joinutu salut ,,am o nelamurire in legatura cu cu cass incepand cu 2014..pensionarii*(cei cu pensie mai mica sau cei cu pensie mai mare de 740) si salariatii platitori ... (vezi toată discuția)