avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit neplatit
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit neplatit

Dacă un proprietar de clădiri nu a plătit impozitul o perioadă fiindcă n-a ştiut că clădirea respectivă nu este inclusă în imobilul pentru care plătea şi nici n-a fost atenţionat în acest sens, iar acum vrea să plătească, pe ce perioadă trebuie să plătească, doar pt. ultimii 5 ani, sau integral ?
Cel mai recent răspuns: Anniko , utilizator 22:36, 2 Aprilie 2014
Daca autoritatea fiscala a comunicat anual existenta obligatiei impozitului,pe cale de consecinta documentul incheiat de catre autoritate intrerupe si reia un nou termen de prescriptie
Pentru clarificarea situatiei,contactati personal serviciul debite in urmarire din cadrul autoritatii fiscale responsabile
Autoritatea fiscală nu a comunicat obligatia de plată, de aceea nu am stiut de ea. Inainte plăteam împreună pentru cele două clădiri şi credeam că este la fel şi acum, şi cum pe înştiinţarea de plată nu figurează, nici nu m-am gândit că ar fi vre-o problemă. Am aflat întâmplător de la cineva în situaţie similară, că se percepe impozit separat pentru cele două clădiri. Îmi pare rău, restul răspunsului nu prea înţeleg, cred că lipseşte ceva din frază.V-aş ruga, dacă se poate, să clarificaţi. Mulţumesc anticipat
Ultima modificare: Miercuri, 2 Aprilie 2014
Anniko, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raport de reevaluare pentru imobil aflat sub contract de leasing cipriantarara cipriantarara Buna ziua, am un spatiu comercial pentru care am un contract de leasing activ inceput in 2011 si care se va termina in 2019. trebuie sa depun raportul de ... (vezi toată discuția)
Prescriere amenda Angela Stancioi Angela Stancioi buna ziua, administratorului unui SRL a primit in 2006 o amenda pt nedeunerea situatiilor financiare la data de 30.04.2006; mentionam ca situatiile a fost ... (vezi toată discuția)
Impozit pentru apartament cu centrală termică proprie Ruxandraa99 Ruxandraa99 Este corect să ți se impună plătirea impozitului retroactiv, din 2013 până în prezent, pentru centrală termică în condițiile în care toate avizele ... (vezi toată discuția)