avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Promovare angajat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Promovare angajat

Buna ziua. Domeniul de activitate al companiei unde lucrez este confectii. Dorim sa promovam un angajat, ca si ajutor sef sectie. Angajatul nostru nu are studii in domeniu, si nici cod COR nu exista pentru aceasta functie. Stiu ca denumirea functiei trebuie sa fie aceeasi si in CIM si in Fisa Postului. Ce ma sfatuiti sa fac? Este legal sa promovezi pe cineva intr-un domeniu in care nu are studii de specialitate?
Va multumesc frumos anticipat
Cel mai recent răspuns: CLEMENT PINTILIE , Consilier juridic 10:08, 28 Martie 2014
La nimica nu va puteti refri decat sa vedeti daca este echivalent in pregatire ca studii cu seful de sectie care:_este responsabilul pe TSM,PSI,NTSM,Productie si Plati Finante!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

C.i.m. vs fisa postului micutu50 micutu50 Buna ziua, Intrebarea pe care vreau sa o pun este urmatoarea: In contract de munca sunt angajat ca si Coordonator in materie de securitate si sanatate in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! daca avem serviciu externalizat de ssm si psi (contractat ... hr.adswizz hr.adswizz Buna ziua! Daca avem serviciu externalizat de SSM si PSI (contractat cu o firma specializata) angajatul care se ocupa intern de aceasta parte de SSM este ... (vezi toată discuția)
Fisa postului pentru o functie in cim o alta lupu_alex12 lupu_alex12 Buna seara! In fisa postului, denumirea acestuia este de programator (COR 213102), in timp ce in contractul de munca am functia / meseria de ... (vezi toată discuția)