avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1007 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Vreau sa ma inscriu pentru permis auto dar am probleme ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Vreau sa ma inscriu pentru permis auto dar am probleme de sanatate!??

Buna !
Am citit in lista afectiunilor medicale incompatibile cu calitatea de conducator de autovehicule ca pentru stenoza aortica (severa) nu poti obtine permisul .Eu am operatii de coarctatie de aorta operata din 1998 si o alta de anevrism in 2008,in prezent totul e sub control !Am 32 de ani. Credeti ca pot obtine acest permis sau sa-mi iau gandul????
Cel mai recent răspuns: adriana81taicuta , utilizator 16:44, 31 Martie 2014
Nu este rapsunsul pe care il asteptati dar numai medicul cardiolog si poate da acordul pentru obtinerea permisului de conducere. Daca totul este sub control veti putea obtine permisul dar numai cu acordul medicului. Numai o persoana cu studii medicale poate intelege diagnosticul dvs., daca era vorba de o mana lipsa, Doamne fereste, era mai simplu!:)
Multumesc!Am sa intreb medicul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stenoza aorticav lucyfer lucyfer Buna seara ! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: fiul meu[25 de ani],a fost operat la University Hospital of North Stffordshire din Marea ... (vezi toată discuția)
Afectiuni oculare compatibile cu criteriile pt obtinerea permisului de conducere CALA CALA Buna ziua, Am 2 afectiuni la ochiul stang - astigmatism si o \"leneveala\" a ochiului in trimiterea informatiei la creier , preluarea si interpretarea ... (vezi toată discuția)
Asistenta sociala loredanadumitrache loredanadumitrache Buna ziua, Ma aflu intr-o situatie dificila si am nevoie de ajutorul dv. Mama mea in varsta de 66 ani urmeaza sa se opereze de stenoza lombara ... (vezi toată discuția)