Buna ziua,
Va rog mult sa ma ajutati cu sfaturile /parerile dvs privind urmatorul subiect.In blocul unde sta mama,unul dintre vecini si-a deschis un butic,fix langa bloc,lipit de peretele de la sufrageria mamei.Acum doi ani cand l-a deschis a spus ca va vinde legume,iar restul vecinilor si-au dat acordul pentru deschiderea lui.Acum buticareala vecinului a luat amploare,vinde bauturi alcolice,pe care le tine intr-o magazie din spatele blocului si la fiecare client alearga prin spate si tranteste usile de fier de la magazie,tine toti betivi si alcolici pe langa butic,iar acestia se urineaza in spatele blocului.Toata ziua alearga pe scarile blocului..sus jos,la beci unde isi tine marfa.....este un cosmar sa stai in timpul zilei in casa.Apartamentul mamei este la parter fix langa buticul lui si vecinul sta la etaj.De odiha nu se mai pune problema..doar noaptea mai au liniste acolo.
Blocul nu are asociatie de proprietari cu acte,unul dintre vecini se mai ocupa de una alta pe langa bloc.Parinti mei au mers de nenumarate ori la primar si i-au reclamat pe vecini cu buticul lor insa acesta nu face nimic.Ba ca are un contract de inchiriere si nu poate sa-i faca nimic, ba ca nu vrea sa se certe cu oamenii,mai nou a recunoscut ca stie de vanzarea alcolului in butic.In esenta primarul ridica din urmeri.Va rog mult sa-mi spuneti carei autoritate trebuie sa se adreseze mama mea pentru desfiintarea buticului de langa bloc.Ce trebuie sa faca pentru asi gasi linstea in casa ei?
Va multumesc din suflet pentru ajutor.
Magazie balcon
n.florentina
Buna ziua,
Fiti amabili, am un balcon mai lung de 16 mp care este acoperit de balconul de deasupra(vecin) aproximativ 12mp. Ceilalti 4mp sunt descoperiti. ... (vezi toată discuția)