avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1068 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Calitatea de asigurat
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Calitatea de asigurat

Buna ziua!
Sunt angajata de aproximativ 4 luni jumatate, inainte am lucrat aproximativ 3 luni in alta parte. Mi-am verificat calitatea statutului de asigurat, pe site-ul de mai jos si imi apare ca nu sunt asigurat, desi am semnat statele de plata in fiecare. De asemenea, specific faptul ca mi se emite salariul pe card. E posibil sa nu fiu asigurata, daca nu ma duc la Casa de Asigurari de Sanatate? Sau ar trebui angajatorul sa vireze impozitul in fiecare luna? :( Va rog sa ma ajutati cu un raspuns, multumesc!
site-ul unde mi-am verificat calitatea de asigurat: [ link extern ] /
Ultima modificare: Vineri, 28 Martie 2014
oakaoaka, utilizator
Cel mai recent răspuns: ana-cer , moderator 21:58, 28 Martie 2014
Semnalati problema angajatorului. Acesta ar trebui sa contacteze casa de sanatate si sa verifice situatia angajatilor care apar neasigurati pe site.
Am avut acest caz la firma, desi angajatorul depunea declaratiile lunare, in baza de date de la casa de sanatate apareau neasigurati.cam jumatate dintre angajati. problema s-a rezolvat la casa de sanatate cu informaticianul lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariatii de la societatile noi nu apar si asigurati la sanatate Dragos Dimitrescu Dragos Dimitrescu Buna ziua Un caz care se repeta de ceva vreme: Am facut formele de angajare a mai multor persoane pentru mai multe societati nou infiintate (transmis corect ... (vezi toată discuția)
Card de sanatate dream4cami dream4cami Sunt administrator la o asociatie de proprietari cu 3 angajati cu contract de munca, incepand din 04.04.2006, (administratorul si doua femei de serviciu). Nu ... (vezi toată discuția)
Pachet minimal asigurat cnas kamytza01 kamytza01 buna ziua. va rog sa ma ajutati cu un raspuns, daca se poate. La scanarea cardului de sanatate de catre medicul de familie am aparut in baza de date cnas ca ... (vezi toată discuția)