avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit bancar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit bancar

in urma cu 7 ani mi-am facut un credit .am luat 6000 lei.mai am de platit 3100 lei si inca 3 ani de credit.m-ar intersa daca se poate face vreo intelegere cu banca in care sa mi se recalculeze rata pt ca atunci cand am facut creditul dae era 20%.iar acu e 10%.am vrut sa fac refinantare dar sotul meu e rau platnic pt ca a fost girant la alt credit
Cel mai recent răspuns: alexutzzza , utilizator 11:30, 29 Martie 2014
teoretic se poate, practic, nu vor fi de acord.
Ce vreti sa ziceti cu
dae era 20%.iar acu e 10%

Unde e 10%, la dvs in contract sau la altii ?
Identificati in contractul dvs comisioane percepute abuziv gen comision de risc, comision de rambursare anticipata.
Puteti sa faceti o cerere catre banca sa renegociati contractul si anumite comisioane, atasati si o copie dupa contract.
daca iti faci un credit acu e 10%

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dae nelutu2 nelutu2 In cuprinsul contractului de credit pe care il am, nu este stipulat nimic despre DAE, ce este si cum se calculeaza, in schimb, apare in graficul de rambursare ... (vezi toată discuția)
Contractarea unui credit la o banca,urmarea se dovedeste adevarat dezastru nicucc nicucc In Martie 2012 am contractat un credit pe firma in valoare de 45.000 ron. Conditiile au fost: -cash colateral 9000 ron(garantie) deci am facut un credit ... (vezi toată discuția)
Probleme banci bugariu bugariu ce a dus nou oug 50 2010 fata de vechea oug 50 2010 di iunie (vezi toată discuția)