avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Perioadã contribuții pentru indemnizație ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Perioadã contribuții pentru indemnizație creștere copil

Bună ziua,
v-aș ruga dacă mă puteți ajuta cu informații legate de următorul context: pentru o doamnă salariat care și-a schimbat în luna ianuarie a.c. locul de muncă, iar între sfârșitul perioadei la fostul loc de muncă și prima zi la noul loc de muncă este o zi (lucrătoare) pauză; va fi afectat în vreun fel concediul de maternitate sau indemnizația de creștere a copilului?
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:34, 28 Martie 2014
Nu este afectat nici concediul de maternitate si nici concediul crestere copil (CCC).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul de creștere a copilului Mimi11 Mimi11 Bună ziua! De curând mi am schimbat locul de munca..si am contractul de muncă pe perioadă determinată....Ulterior am ramas însărcinată..Mai pot ... (vezi toată discuția)
Indemnizație pentru creșterea copilului Ana Murărescu Ana Murărescu Bună ziua! Am fost angajată din mai 2017 până în august 2018, dintre care am lucrat și cu jumătate de normă și cu normă întreagă la același loc de ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de indemnizatie daca... misslucky misslucky Am lucrat din 2007 pana in nov 2011 din nov 2011 pana in iunie 2012 am fost in somaj,din iunie pana in sept 2012 am lucrat cu carte de munca si din ian 2013 ... (vezi toată discuția)