Buna ziua! Sotul meu a avut o raceala foarte puternica luna aceasta si a avut nevoie de primul concediu medical din viata lui. Cand s-a intors la serviciu, i s-a spus de catre reprezentantul legal al societatii ca nu mai are nevoie de serviciile lui, ca daca a avut concediu medical, o va tine numai asa.
Este legal asa ceva? Ca angajatorul sa-l oblige sa-si dea demisia ptr ca a fost in concediu medical?
Mentionez ca aseara a plecat de la serviciu fara a-si da demisia si azi am fost la Inspectia Muncii, unde a depus o sesizare cu privire la aceasta problema. Va rog, din tot sufletul sa ne spuneti cum trebuie procedat.
Va multumim!
Am inteles, dar daca i-a interzis sa mai intre in fabrica si nu-l lasa inauntru ce sa faca?I-a zis ca nu mai are post acolo. Adica se duce pana acolo seara de seara pana primim raspuns de la Inspectia Muncii??? Sau sa mearga la politie si sa ceara sa mearga cu el cineva luni seara cand e urmatoarea tura sa intre??
Probleme serviciu
lilianabre
buna seara . din cauza conditiilor de la munca in perioada 21-25 februarie am fost in concediu medical (sinuzita) . cand m am dus la serviciu 28.febr, inca ... (vezi toată discuția)