avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1117 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... contract cu banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

contract cu banca

Contractul de imprumut (nevoi personale garantat cu ipoteca) are ca obiect acordarea unui imprumut si restituirea acestuia si a dobanzii aferente. Cateva articole mai incolo spune stimata banca cum ca dobanda este variabila, la dispozitia bancii (nu vb. de nici un indice de referinta, de nici o marja, de nimic). Inteleg eu de aici ca obiectul acestui contract nu este nici determinat, nici determinabil (cel putin in parte). Bat eu campii sau "ditamai banca" chiar a gresit ???
M-ar ajuta cateva pareri ale voastre.
Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: ContSters42249 , utilizator 16:27, 28 Aprilie 2009
Pot sa v-o spun direct fara sa va simtiti jignit? :"> Bateti campii, la greu. Obiectul contractului este foarte bine determinat. Contractul prevede o suma data ca imprumut, prevede o anumita dobanda si anumite comisioane. Ce nu este determinat? Faptul ca imprejurari economice independente de vointa bancii ar putea duce la modificarea dobanzii nu confera in niciun caz caracter nedeterminat obiectului contractului. In momentul in care s-ar modifica dobanda, clientul este notificat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu am marja in contractul de credit florenta_22 florenta_22 Am un credit de nevoi personale din 2008 si la calculul dobanzii nu am trecuta nicio marja,scrie asa:in primele 40 luni rata dobanzii este 11.60 % ... (vezi toată discuția)
Cum pot negocia cu banca ??? NICU LUCAN NICU LUCAN Buna ziua,am facut un imprumut de nevoi personale fara ipoteca acum 3 ani la banca,in acea perioada nu eram casatorit.In decembrie 2008 m-am casatorit,sotia ... (vezi toată discuția)
Subiect: problema care ne omoara pe toti azi....si totul trebuie facut f.f.f.repede vatajita mihaela vatajita mihaela UG 50/2010.Am un credit ipotecar in EURO luat in 2006 de la Banc Post; in primul an cu dobinda fixa, apoi variabila.Dobinda variabila fiind calculata dupa ... (vezi toată discuția)