Buna ziua, am formulat actiune impotriva AFM Bucuresti si Anaf in vederea recuperarii taxei auto in decembrie anul 2013. Taxa a fost platita in 2008. Intrucat nu au gasit taxa judiciara de timbru desi eu am dovada receptionarii de catre tribunal, mi-au anulat cererea apoi eu am facut cerere de reexaminare demonstrandu-le ca am trimis taxa in termen legal cu confirmare de primire si am depus o copie conforma cu originalul. Mi-au admis cererea de reexaminare si au retrimis cererea completului initial investit insa completul initial investit in marinimia lui a format un nou dosar cu data februarie 2014 iar acum Anaf-ul zice ca s-a prescris actiune in termen de 5 ani de la 1 ianuarie anul urmator datei platii taxei si au dreptate dar eu am introdus actiunea in decembrie 2013 initial si nu e vina mea ca ei au ratacit taxa. Daca aveti o solutie va sunt recunoscator. Va multumesc
Veti putea pune aparari pe respingerea exceptiei prin dovedirea continuitatii cauzei - respectiv pe faptul ca cererea a fost introdusa in termenul legal de 5 ani, ulterior admitandu-se cererea de reexaminare, reintorcand dosarul spre judecata si, subliniind faptul ca renumerotarea dosarului dupa reexaminare, conform procedurii judiciare, nu dovedeste o cerere de recuperare nou-formulata, aceasta vizand acelasi dosar X. Succes!
Taxa auto
jacquelline
In luna decembrie, inainte de a plati taxa auto, am actionat in judecata DGFP si Directia de Imatriculari auto pentru a-mi putea inmatricula autoturismul ... (vezi toată discuția)