avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Inscriere gresita in c.f.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Inscriere gresita in c.f.

Saptamana aceasta mi-am procurat toate actele sa vand o garsoniera , cand am ajuns la notar cu cumparatori, S-a ivit o problema complicata. extrasu de carte funciara scos de d-na notar era pe numele meu, dar adresa nu corespundea unde stau eu. era in bl x1 str au... nr3 ap 41 Dar eu stau in blocul vizavi strada am--- nr2 bl x2 ap41. M-am dus la cadastru si acolo mi-o corfimat ca sunt inscris in bl x1 cu nr top --19/S si celalt propritar este inscris in nr top --18/S bl x2 #-o
in actul meu original de v-c este trecuta adresa unde stau si nr top --19/S din celalalt bloc
Schita garsonierei am scoso de la c.f. saptamana aceasta, acolo este scris numele primului proprietar si adresa actuala unde stau bl x2
Cum de s-o putut intabula asa pana acum.
Ce ar trebui sa fac sa pot sa vand imobilul?
va multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Martie 2014
ContSters318067, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 17:07, 29 Martie 2014
Intai indreptatea erorilor din contract, apoi la BCF, apoi vanzare.
Cine le poate indrepta erorile din contract?
Mergeti intai la notarul care v a autentificat contractul de vanzare cumparare prin care dvs ati achizitionati si indreptati akolo eroarea si apoi la cartea funciara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comodat cu probleme looneytunx looneytunx Buna ziua. Lucrez la o firma de cadastru si m-am lovit de urmatoarea problema: - Proprietarul X1 si X2 (sot si sotie) detine teren cu doua constructii ... (vezi toată discuția)
Mostenire armataa armataa Am si eu urmatoarea speta: in urma bunicilor din partea tatalui au ramas trei mostenitori, toti in viata. Au facut succesiunea iar mostenirea a fost impartita ... (vezi toată discuția)
Rectificare contract v-c si cadasatru tabu tabu In titlul de proprietate (L18/1991) se specifica reconstituirea dreptului de proprietate iar la identificare apare tarla/parcela 13/1 si apoi 60/42 (nu stiu ... (vezi toată discuția)