avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract vanzare-cumparare apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract vanzare-cumparare apartament

Buna ziua! As dori sa stiu daca la vanzarea /cumpararea unui imobil la notar se semneaza doar contractul original si daca restul de cinci duplicate sunt valabile fara semnatura . Multumesc anticipat !
Se semneaza un singur exemplar ce se pastreaza in arhiva notarului alaturi de un duplicat, Partilor li se elibereaza duplicate care nu se semneaza de acestea ci numai de notar pe incheierea de duplicat si poarta sigiliu si timbru sec al notarului precum si mentiunea de duplicat. Duplicatul are aceeasi forta probanta ca originalul semnat de parti si constituie titlu executoriu in conditiile Legii.
Multumesc pentru raspuns !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act vanzare-cumparare ap. prin notariat, stampilat, inregistrat, dar nesemnat de parti Lidia2012 Lidia2012 Am incheiat un act de vanzare-cumparare a unui apartament , dar Notariatul ne-a eliberat partilor cate 2 exemplare DUPLICAT, care poarta stampila in sec a ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament MacsimMihai MacsimMihai Buna ziua..am achizitionat recent un apartament in Iasi prin programul PrimaCasa...am mers la notar sa semnez actele si notarul mi-a dat un duplicat la ... (vezi toată discuția)
Procura nesemnata CarmenCorina CarmenCorina Buna ziua.Este legala si poate fi folosita in instanță o procura speciala nesemnata de cel care o da? (Mandant).Scrie mandant....numele s.s si atât fara ... (vezi toată discuția)