avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Vanzare obiect scos pe bon de consum
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Vanzare obiect scos pe bon de consum

Buna seara. Am o intreprindere individuala. Am scos pe bon de consum un aparat "presa plana", iar acum nu mai apare in gestiune/ pe soc. Problema mea este ca vreau sa o vand. Cum o reinregistrez in gestiune? Presa este cumparata anul trecut in 2013. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Adyonela , utilizator 19:28, 29 Martie 2014
Aparatul este considerat obiect de inventar si, chiar daca l-ati trecut in consum, atat timp cat nu este casat il aveti in patrimoniu. Ca urmare, puteti sa-l vindeti.
Multumesc anticipat pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrarea in contabilitate a activitatilor de xerox , listare? laura2008_angel laura2008_angel Buna ziua am deschis in martie anul acesta o intreprindere individuala cu vanzarea accesorilor de telefoane si calculatoare. Ma ocup si cu activitati de ... (vezi toată discuția)
Cum se inregistreaza actele la un i.i. Florin70 Florin70 Buna seara am o inteprindere individuala recent deschisa cu obiectul de activitate comert cu amanuntul neplatitor de tva ,si as vrea sa stiu cum pot face ... (vezi toată discuția)
Gestionar pvcc pvcc Buna ziua,urmeaza sa ocup un loc la o soc. de stat pe post de gestionar(consumabile masini,ob. de protectia muncii,div in gestiune), Va rog sa-mi spuneti ... (vezi toată discuția)