avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Rejudecare Fond
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Rejudecare Fond

Dacă în apel s-a decis ca dosarul să se întoarcă la instanţa de Fond pentru a se rejudeca şi îl pierd, atunci mă mai pot duce din nou în apel, sau ce se va judeca pe Fond a doua oară va fi final pentru că am mai fost în apel odată?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 10:23, 30 Martie 2014
Va duceti din nou in apel daca pierdeti la prima instanta.
Rejudecarea in fond inseamna o noua judecata inn fata instantei de fond si apoi urmeaza caile de atac prevazute de lege.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caseaza sentinţa recurata şi trimite cauza spre rejudecare aceleiaşi instanţe de fond s_nicolae s_nicolae Buna ziua, Am avut o decizie data de Tribunalul Ialomita care imi era favorabila. O ruda foarte indepartata a facut recurs la Curtea de Apel Bucuresti, ... (vezi toată discuția)
Casare cu trimitere daca am mai avut un recurs in proces? seldom seldom Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta: Daca pe fond a fost constatata perimarea cererii de chemare in judecata, am facut recurs si am ... (vezi toată discuția)
Casare incheiere cu retinere aidu aidu [i]casare [/i]este acelasi lucru cu instanta de apel va anula in tot procedura urmata si hotararea pronuntata? Pot, in litigiu de munca, sa solicit casarea ... (vezi toată discuția)