Buna seara,
Mi-a fost luat permisul de 2 ori in aceeasi zi si am facut contestatie la ambele decizii.
Ambele contestatii au fost respinse si nu am stiut ca trebuie sa predau permisul dupa 15 zile, credeam ca trebuie sa primesc o instiintare acasa sa il predau.
Problema e ca nu stiu pe cat timp mai am suspendat permisul.
Prima contestatie a fost respinsa in Septembrie 2013:
"Tip solutie: Respinge plângerea
Solutia pe scurt: respinge plângerea
Document: Hotarâre 11058/2013 09.09.2013"
A doua contestatia a fost respinsa in Decembrie 2013:
"Tip solutie: Respinge plângerea
Solutia pe scurt: Respinge, ca tardiv formulată, plângerea formulată de petentul B.A.A.
Document: Hotarâre 15813/2013 04.12.2013"
Aceste informatii le-am luat de pe portalul judecatoriei.
Am primit si instiintare scrisa acasa, numai ca dupa aproximativ o luna.
Permisul mi-a fost suspendat pentru 1 luna la prima abatere si inca 1 luna la a doua abatere.
Vreau sa mentionez ca nu am facut apel la deciziile judecatoresti.
Intrebarile mele sunt:
1. Permisul a fost oficial suspendat dupa data care apare mai sus, cea care apare si pe portalul judecatoriei sau dupa ce am primit acasa instiintarea scrisa? Sau dupa cele 30 de zile in care puteam face apel?
2. Prima contestatie a fost respinsa in Noiembrie iar eu in Ianuarie am luat o amenda si din cate stiu mi-a fost verificat si permisul - nu a fost nici o problema. Nu ar fi trebuit sa fie suspendat in Ianuarie?
3. Nu trebuia sa imi vina acasa vreo instiintare sa predau permisul?
4. Pana la urma am permisul suspendat? Pana cand, tinand cont de data pe care contestatiile au fost respinse?
Buna seara!
Pe data de 15.07.2014 se implinesc 5 ani de la data contraventiei complementare care s-a dispus pentru suspendarea permisului meu si care s-a pus in aplicare in intervalul 1.03.2014-28.07.2014.
Sa va povestesc ce s-a intamplat: in data de 15.07.2009 am avut un proces verbal de contraventie si o suspendare in urma controlului R.A.R care mi-a dat 90 de zile plus 30 de zile pentru ca il mai aveam suspendat in urma cu 6 luni de la acea data. Am facut contestatie, am pierdut si nu l-am predat in 15 zile, fapt pentru care am mai primit inca 30 de zile de suspendare.
Vreau sa va intreb daca imi pot recupera permisul pe 15.07.2014 intrucat s implinesc 5 ani sau se ia in calcul data ramanerii definitive a hotararii judecatoresti.
Va multumesc!