in urma divortului copilul mi-a fost incredintat mie ca mama.in urma restructurarilor am ramas fara servici.o matusa mi-a gasit de munca in ialiadar fostul sot a aflat si ma ameninta ca-mi ia copilul daca plec.este posibil asa ceva?
Aveti hotarare definitiva si irevocabila privind incredintarea minorului.In pasaportul dv. inscrieti copilul,la granita trebuie sa aveti decizia instantei legalizata la grefier si pasaportul.Nu va recomand, sa plecati, sa munciti la negru,....criza a lovit si Italia!!!Ceea ce doriti dv. sa faceti,citez"sa trimit bani lunar in tara pentru intretinerea copilului" suna cam sinistru....tatal copilului tot asta face...trimite bani!!!!!Copilul nu este un obiect ce trebuie intretinut!!!!!!!!!!!!!!Are in primul rand nevoie de parintii lui!!!Copilul de la varsta de trei ani tine minte tot ce se intampla in jurul lui!!!!
da am o hatarare.ei am spus ca trimit bani nu pentru a-mi numi copilul obiect ci pentru a putea demonstra ca nu-mi parasesc copilul si nu ma mai interesez de el
Reincredintare minor
ailenei
buna ziua.sunt mama unui copil de aproape 12 ani,in 2003 am plecat la munca in italia pt a trimite bani sotului pt o operatie f.scumpa.in 2004 sotul sa operat ... (vezi toată discuția)
Motiv de abandon?
radu1982
buna ziua ma numesc radu si am o problema sunt divortat de 7 lunii eu sunt in italia la munca iar fosta mea sotie este in romania si are in grija fiul nostru ... (vezi toată discuția)