avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... PV prin posta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

PV prin posta

Buna ziua. Intrebare : unde ma pot interesa daca exista un pv intocmit pe numele meu ? nu m-a oprit nimeni, banuiesc o abatere, dar nu sunt sigur. voi pleca din tara o perioada si as dori sa stiu daca este intocmit ceva pe numele meu, pana ajunge la Posta dureaza mult . Multumesc
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 12:35, 30 Martie 2014
-Christian- a scris:
nu am mai auzit sa trimita suspendare de permis prin posta

Daca v-au filmat, se poate trimite suspendarea si prin posta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen de prescriptie amenda contraventionala valeriuiulian valeriuiulian in data de 23 03 2012 a fost intocmit un pv de catre politia rutiera pe care nu l-am semnat acasa nu am primit pv ce se intamla dupa o luna se prescrie adica ... (vezi toată discuția)
Am primit amenda pentru ca nu purtam centura de siguranta desi o purtam. mariacatalinas mariacatalinas Acum 10 zile, tatal meu transporta fan cu o furgoneta personala pe DN fiind insotit de doi prieteni. A fost oprit de un politist care initial a spus ca o sa-i ... (vezi toată discuția)
Proces verbal pentru depasirea limitei de viteza mugabi mugabi Buna ziua, tranzitand orasul Pascani, la iesirea spre codri Pascanilor, am fost oprit de un echipaj radar (care statea la panda) pentru depasirea limitei de ... (vezi toată discuția)