avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort cu acord, stabilire termen
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort cu acord, stabilire termen

Sotia, in acord cu mine, a depus cere de divort.
A trecut un an si nu s-a stabilit termen.
Putem divorta la notar atat timp cat exista pe rol o actiune de divort?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: rendec , utilizator 11:52, 30 Martie 2014
Nu cred, cred ca n-a depus cererea, imposibil sa nu aveti termen fixat. va puteti uita si pe portalul instantei de judecata, sa cautati dupa judecatoria de care apartineti si dupa nume.
Aveti certificatul de casatorie in original ? Puteti divorta la notar sau si la starea civila daca nu aveti copii minori.

Ultima modificare: Duminică, 30 Martie 2014
gi-jane2, moderator
va duceti la primaria unde ati incheiat casatoria, daca nu aveti copii si divortati, este cel mai rapid si mai ieftin.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort Mihai1182 Mihai1182 Poate cineva sa-mi spuna ce acte imi trebuie pentru divortul la notar si cat dureaza? Se poate sa-mi spuneti si costul eventual sa-mi recomandati un notar in ... (vezi toată discuția)
Divort fvflavia fvflavia buna. am si eu o problema.as vrea sa divortez fara avocat.nu mai locuiesc cu sotul meu de mai bine de jumatate de an si am doi copii din prima casatorie. nu ... (vezi toată discuția)
Divort la notar calind83 calind83 Buna ziua. In timpul in care un divort se judeca la tribunal, se poate divorta mai repede la notar? Multumesc. (vezi toată discuția)