Buna ziua! In urma cu 2 ani am divortat, si copiii rezultati din casatorie, mi-au fost incredintati spre crestere, custodia comuna, iar plata pensiei de intretinere, a fost stabilita in sarcina fostei sotii. Aceasta din moment ce si-a incetat activitatea de la locul de munca, a acumulat restante la plata pensiei de intretinere , in suma de 4100 de lei.Abandonul de familie nu l-am putut declara, deoarece nu am reusit sa dovedesc reaua credinta a acesteia, deoarece nu a efectuat platile pe motiv ca nu are venituri, iar bunuri proprii nu detine.Intre timp, luna trecuta s-a recasatorit,si acuma are posibilitatea sa isi plateasca datoriile, dar refuza sa o faca.Intrebarea mea este: Pot sa trec la executare silita, din moment ce in urma casatoriei a intrat in posesia anumitor bunuri care le are in comun cu actualul sot? Rog raspuns! Va multumesc!
Si daca aceste bunuri sunt dobandite in comun? Sau actualul sot a trecut-o ca si coproprietar la autoturism de exemplu, sau la garsoniera, deoarece am aflat ca a trcut-o in actele de proprietate a respectivelor bunuri?
Abandon copil
ionut979
buna ziua.
am divortat in 2009. pana la divort locuiam cu fosta sotie si cu fetita noastra intr-o garsoniera primita de la anl, acele locuinte pt tineri in ... (vezi toată discuția)