avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 235 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Deschidere punct de lucru in Bucuresti - firma cu ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Deschidere punct de lucru in Bucuresti - firma cu sediul in Constanta

Buna ziua,

Dupa cum am scris si in titlu, o firma cu sediul social in Constanta, deschide un punct de lucru in Bucuresti. As dori sa intreb daca dosarul pentru declararea punctului de lucru, se poate de pune si la Registul Comertului din Bucuresti. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 19:05, 30 Martie 2014
da
Atunci cand se doreste infiintarea unui punct de lucru intr-o localitate din alt judet decat cel al societatii mama, inregistrarea acestuia se face la Registrul Comertului din judetul in care se afla sediul social al societatii. Certificatul de mentiuni eliberat de Registrul Comertului se inregistreaza la organul fiscal unde este situat punctul de lucru. Punctului de lucru, avand sub cinci angajati, nu i se atribuie cod fiscal distinct. Daca sediul societatii si punctul de lucru se afla in acelasi judet, inregistrarea punctului de lucru se va face doar la Registrul Comertului, acesta transmitand toate modificarile organului fiscal.

Cititi in acest sens si urmatorul link:
www.avocatnet.ro/content/art... -

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere punct de lucru mihaelatanasactb mihaelatanasactb Buna seara, vreau sa-mi deschid un punct de lucru in alta localitate si in alt judet fata de sediu social.unde se depune actele,la registrul comertului unde ... (vezi toată discuția)
Diferente intre punct de lucru si susursala irina.comardici irina.comardici Buna ziua, Poate sa ma lamureasca cineva in privinta diferentelor intre punctul de lucru si sucursala? Care sunt avantajele si dejavantajele fiecareia ... (vezi toată discuția)
Inregistrare punct de lucru in cazul sucursalelor Emil Lasconi Emil Lasconi ART. 43 (1) Sucursalele sunt dezmembrăminte fără personalitate juridică ale societăţilor comerciale şi se înregistrează, înainte de începerea ... (vezi toată discuția)