avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Angajare cu facultatea de drept si administratie
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Angajare cu facultatea de drept si administratie

am absolvit FACULTATEA DE DREPT SI ADMINISTRATIE PUBLICA SPECIALIZARE ADMINISTRATIE PUBLICA ma intereseaza care ar fi alte domenii in care ma pot angaja in afara de administratie publica??????? ma poate ajuta cineva ???????
Cel mai recent răspuns: bisu , utilizator 09:44, 31 Martie 2014
Atata timp cat aveti licenta luata si forma de invatamant a fost lunga puteti oriunde sa va angajati daca cerintele sunt "studii de drept", mai putin experienta pe care o veti deprinde in timp.
Daca ati facut forma scurta de invatamant va trebui sa mai faceti si un MASTER pe o anume specialitate.
Faceti-va un CURRICULUM VITAE pe varianta europeana si aplicati catre angajatorii unde doriti sa lucrati.
Aveti o multitudine de variante posibile.
Fiti insa intelept si practic.
Succes !
va multumesc frumos deci fara master e mai greu..........ca si jurist ma pot angaja ????sau ca si consilier juridic ???am facut la faculttaete !!!!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime in profesii juridice, inainte de a obtine licenta? COSTACHE AURORA COSTACHE AURORA Doresc sa supun atentiei dumneavoastra urmatoarea situatie: sunt angajata de mai bine de un an de zile ca si consilier juridic angajata cu contract de munca in ... (vezi toată discuția)
Pot sa profesez in domeniul juridic? LILI24 LILI24 Am absolvit Universitatea Tehnica (studii de lunga durata) cu diploma de licenta si fiind functionar public de peste 9 ani (in alt domeniu decat cel juridic), ... (vezi toată discuția)
Absolvent administratie publica - posturi posibile in domeniul privat Ionut B Ionut B Va rog sa ma ajutati intr-o mica problema: Am un angajat, proaspat absolvent al Fac. de Stiinte Administrative, specializ. Administratie publica, si as dori ... (vezi toată discuția)