avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu odihna

Este corect sa platesti un concediu de odihna neefectuat la incetarea unui contract individual de munca incheiat pe durata determinata, in conditiile in care aceeasi persoana isi continua activitatea in aceeasi unitate si ocupa un alt post prin concurs in baza unui alt contract individual de munca salarizat diferit?:frantic:
Cel mai recent răspuns: Dorina Tarcea , utilizator 14:02, 29 Iulie 2014
da
Compensarea in bani a concediului de odihna neefectuat este permisa numai in cazul in cazul incetatii CIM - art. 146 alin. 4 Codul muncii.
Ca atare, la incetarea CIM din prima functie in aceeasi unitate, concediul neefectuat se plateste proportional cu zilele neefectuate, urmand ca pana la sfarsitul anului sa beneficieze de concediu in noua functie in noul CIM, in aceeasi unitate, proportional cu zilele ramase.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna plata ContSters235906 ContSters235906 Buna seara, Imi puteti spune va rog daca zilele de concediu se reporteaza?! In cazul demisiei si a respectarii zilelor prevazute in contractul ... (vezi toată discuția)
Plata zile concediu odihna - incetare cim geaninaa114 geaninaa114 Buna seara, In data de 16.01.2013 mi-a incetat CIM in urma unui acord semnat cu angajatorul in data de 31.05.2012 (conform caruia CIM imi inceteaza la data ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna neefectuat alexandruk alexandruk Daca pana in prezent am cumulate 50 de zile de concediu de odihna neefectuate, ce posibilitati am, conform noului cod al muncii sa nu pierd zilele de concediu? (vezi toată discuția)