avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Scoatere din uzufruct viager
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Scoatere din uzufruct viager

Cand a cumparat fata mea apartamentul, m-a trecut si pe mine cu uzufruct viager. Acum, eu vreau sa ies din acest uzufruct viager, si sa ramana doar ea proprietar. Cum se procedeaza si cam cat costa aceasta situatie? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: pusapopescu2013 , utilizator 19:47, 31 Martie 2014
Dati o declaratie (in forma autentica) prin care renuntati la dreptul de uzufruct. Pe baza ei, se va face radierea din CF.
Va multumesc mult.O saptamana usoara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uzufruct viager artnunti artnunti am renuntat impreuna cu sotia la uzufructul viager asupra unui imobil prin notariat.este valabil daca nu este inaintat catre cartea funciara in vederea ... (vezi toată discuția)
Probleme vanzare apartament (primit prin donatie) andycyo andycyo Buna ziua, Doresc sa vand un apartament , care este lasat mostenire de la unchiul meu (stabilit in SUA) prin act de donatie , uzufruct viager. Mentionez ca am ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi am? Critter Critter Am 29 de ani, si sunt proprietara unui apartament din Bucuresti pe care as dori sa il vand, dar unele clauze din contract sunt contradictorii si nu stiu exact ... (vezi toată discuția)