avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Secretul medical
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Secretul medical

Nu stiu daca am ales bine forumul dar
As dori sa stiu daca secretul medical este si fata de membri familiei si daca e pastrat si de medicul de familie, deasemenea daca el se refera la tot ceea ce discut cu medicul.
Ultima modificare: Luni, 31 Martie 2014
Dan me, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dan me , utilizator 09:56, 4 Aprilie 2014
Secretul medical tine de tot ceea ce este legat de actul medical ca atare. Medicul de familie respecta si acesta secretul medical. Ce alte secrete (in afara de cele de ordin medical) poate avea un medic cu pacientul sau, cand vine vorba de starea de sanatate a pacientului, secrete care nu pot fi dezvaluite ?
Familia - rude de gradul I (sot/ sotie, copii, parinti, frati/ surori) interesata(e) de sanatatea unui membru al familiei poate primi de la medic informatii despre starea de sanatate a unei rude de gradul I.
Problemele grave de sanatate ale pacientului se anunta de catre medic, rudelor de gradul I, interesate.
Cuiva cu probleme cu nervii nu o sa'i placa sa stie ca altcineva stie de problema lui.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diagnostic unui pacient transmis apartinatorilor (familiei) de catre doctori curanti ContSters333118 ContSters333118 Buna ziua, ma aflu intr-o dilema vis-a-vis de o problema de sanatate a unui membru din familie care se confrunta cu o persoana cu probleme de sanatate dar ... (vezi toată discuția)
Eliberare bilet trimitere psihiatrie Florin Valentin S Florin Valentin S Doresc sa stiu daca in cazul unei persoane care are probleme de sanatate mintala nediagnosticate inca din pacate, solicitarea unui bilet de trimitere pentru ... (vezi toată discuția)
Mostenire intre frati buni si vitregi dan_dare dan_dare Buna ziua am o speta , e mai complicat , incerc sa explic. Mama are o sora buna si inca 2 frati vitregi(acelasi tata, mame diferite).Eh aceasta sora buna ... (vezi toată discuția)