avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Internare in urmatoarea situatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Internare in urmatoarea situatie

Ma confrunt cu urmatoarea situatie:
incepand cu 01.04.2014 voi intra in somaj. Pana in 31.03.2014 am fost salariat. Cu dosarul de somaj ma voi prezenta pentru a fi luata in evidenta in data de 04.04.2014.
in data de 10.04.2014 este necesar sa ma internez. In situatia in care prelucrarea datelor la somaj dureaza in jur de 15 zile, ce prezint la unitatea sanitara pt a putea fi internata. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:39, 31 Martie 2014
Solicitati de la AJOFM o adeverinta ca sunteti in somaj indemnizat (in acest caz se poate emite decizia mai repede).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim perioada determinata-dreptul la somaj si indemnizatie crestere copil aittu aittu Buna ziua, fiica mea are incheiat un contract de munca pe perioadă determinată care îi încetează de drept în data de 08 septembrie 2016. Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Dupa terminarea somajului Larissa.2006 Larissa.2006 Buna seara,vin si eu cu o problema,am terminat indemnizatia de somaj anul trecut in septembrie si trebuia sa ma prezint cu cartea de munca la AJOFM ca sa mi-o ... (vezi toată discuția)
Somaj - repunere in drepturi !!! ANIOD-DOINA ANIOD-DOINA In data de 28 nov.2011, m-am incadrat pe durata determinata, la XYZ, pe perioada suspendarii contractului de munca al titularei de post, aflata in concediu ... (vezi toată discuția)