avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Dupa terminarea somajului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Dupa terminarea somajului

Buna seara,vin si eu cu o problema,am terminat indemnizatia de somaj anul trecut in septembrie si trebuia sa ma prezint cu cartea de munca la AJOFM ca sa mi-o incheie,am uitat,se intampla ceva,cum sa procedez?!Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Larissa.2006 , utilizator 21:50, 4 Ianuarie 2011
1. Nu se intampla nimic. Mergeti la Agentia de Somaj sa va inregistreze in carnetul de munca.
2. Ar merge mai repede daca ati avea si decizia de incetare a indemnizatiei de somaj emisa de Agentia de Somaj.
si daca nu am decizia de incetare a indemnizatiei de somaj,am doar foaia de evidenta cu vizele lunare?!
Nici o problema, mergeti cu ce aveti.
Multumesc frumos pentru raspunsuri!
Sanatate si un calduros La multi ani !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prima plata a indemnizatiei de somaj nirdoc nirdoc Va rog frumos un raspuns legat de urmatoarea speta: -in 13 decembrie 2010 AJOFM mi-a preluat dosarul in vederea acordarii indemnizatiei de somaj; ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie somaj my23 my23 Buna ziua, Daca luna aceasta pe 14 ma duc la 1 viza pt somaj in cat timp mi se vireaza banii pe card? Multumesc (vezi toată discuția)
Am uitat sa merg la viza de somaj 1603 1603 Ce se intampla daca am uitat sa merg sa mi se puna viza pe carnetul de somaj in ziua in care trebuia. Ce trebuia sa fac in continuare pentru a beneficia de ... (vezi toată discuția)