avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Proces faliment si proces raspundere patrimoniala
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Proces faliment si proces raspundere patrimoniala

Buna ziua, va rog frumos sa imi spuneti daca mai pot face/spune ceva la termen in dosarul de raspundere patrimoniala.
Lichidatorul a cerut instantei sa amane si va cere si la urmatoarele termene pentru ca, spune el, in paralel se judeca falimentul ( s-a admis insolventa) si sunt bunuri din patrimoniul societatii ce vor fi vandute la licitatii.
Eu ca si parat in procesul de raspundere patrimoniala, pot cere inchiderea acestui proces? Sau ce ma sfatuiti sa fac la urmatorul termen in procesul de raspundere patrimoniala?
Cel mai recent răspuns: CristescuD , utilizator 22:39, 1 Aprilie 2014
Va multumesc inca o data pentru opinie. Este pertinenta si o apreciez.
Cum as putea veghea la valorificarea cat mai corecta a utilajului? Sa ii cer lui informatii?
Am incercat sa fac abonament la Buletinul Insolventei, caci am inteles ca acolo apare tot ce face in legatura cu societatea si patrimoniul ei, insa este scump abonamentul la Buletinul Procedurilor Insoventei.
CristescuD a scris:

Cum as putea veghea la valorificarea cat mai corecta a utilajului? Sa ii cer lui informatii

Cum?
Daca va intelegeti cu lichidatorul si puteti colabora, atunci prin implicare directa. Implicare directa inseamna sa cautati dvs. sa vindeti utilajul, sa aduceti clienti, etc, caci altfel pretul, va spun, va fi derizoriu daca nu exista interes. Daca nu va intelegeti cu lichidatorul si nu puteti colabora, atunci prin avocat urmariti dosarul cauzei, urmariti rapoartele periodice depuse, faceti interventie la instanta la termenele de judecata cu privire la aceste aspecte. E greu.

CristescuD a scris:
... insa este scump abonamentul la Buletinul Procedurilor Insoventei.

La Registrul comertului exista un birou al Buletinul Procedurilor Insoventei, unde mergeti si solicitati contracost (5-12lei) buletinul care va intereseaza (adica in care apare numele firmei dvs.), au ei sistem si cauta automat in toate buletinele si vi le scot pe alea care va trebuie (solicitati tarif pentru firma dvs.), sau , sau daca aveti avocat specializat in Insolvente care are abonament vi le urmareste el.
Va multumesc pentru amabilitate si toate lamuririle oferite!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare definitiva ionutz21 ionutz21 Admite cererea. În temeiul art. 131 din Legea 85/2006 Dispune închiderea procedurii falimentului faţă de debitoarea SC DUE EMME SRL. Dispune radierea ... (vezi toată discuția)
Actiune raspundere patrimoniala art.138!!!!!! germanu germanu Buna ziua!Am o problema....am avut un srl ,eu fiind administrator. Finantele au cerut insolventa...a fost numit lichidator reprezentantul Finantelor...prin ... (vezi toată discuția)
Societate radiata din registrul comertului aleodor27 aleodor27 Printr-o hotarare judecatoreasca s-a dispus inchiderea procedurii insolventei unei societati si radierea sa din registrul comertului. Se mai pot recupera ... (vezi toată discuția)